Etiquetas

dilluns, 3 de febrer de 2020

DIARI NADAL DE DIEGODIA 1: Vaig anar a casa de la meva güela a dinar. Després vaig anar a jugar al parc i em vaig trobar amb n'Òscar, vàrem jugar a futbol, i després em vaig quedar a dormir a Sant Joan.

DIA 2: Em vaig aixecar a les 10:00 del matí, vaig esmorzar i després vaig anar a buscar els meus amics de Sant Joan. Vaig jugar fins a les 6 de la tarda, després vaig sopar i el meu pare em va venir a buscar i em vaig quedar despert fins a les 5 del matí.

DIA 3: Aquest dia vaig anar a buscar al meu 2n millor amic que té 16 anys i el seu nom és Duke. Vàrem jugar a futbol, i després vàrem jugar a atreviment o veritat amb més amics.

DIA 4: Em vaig aixecar a les 8 de la matinada vaig esmorzar i després em vaig canviar i vaig anar a fora a ajudar al meu pare a llevar herba. Llavors vaig jugar a la ps4 fins a les 2:00 de la matinada.

DIA 5: Vàrem anat a Sant Antoni amb un cusi meu i vàrem menjar creps. Llavors vàrem anar a la fèria a jugar. Més tard, em va dur a la meva casa i vaig acabar els deures de Nadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada