Etiquetas

dilluns, 3 de febrer de 2020

Diari de Nadal d'en Jordi


25 de desembre
Avui ha vingut tota la família i hem obert els regals, a jo m'han regalat un joc que vaig demanar. Després he anat a jugar amb el meu germà i el meu cosí a futbol. Més tard vàrem anar a dinar (porc), i després vaig jugar al pictionary amb els meus germans i els meus cosins. Finalment he anat a jugar futbol una altra vegada i a sopar.
                                31 de desembre
El dia d’any nou ens vàrem despertar i vàrem anar a donar un passeig per la ciutat, i a veure un espectacle que es deia "les rockets". Era d'unes dones que ballaven molt bé. Després, quan anàvem a celebrar any nou em va entrar molta son, i no vaig poder celebrar any nou perquè em vaig quedar dormit.
                                                1 de gener
Avui hem anat a la estatua de la llibertat a on vàrem anar a fer fotos perquè és un lloc molt polit i pots mirar la ciutat des d'allà. Després vàrem sortir de l’illa i al temps vàrem anar a Times Square, on hi ha moltes pantalles i és molt polit.
                                 2 de gener 
 Avui és un dels dies que més m’agraden perquè vàrem anar a un edifici molt famós i molt gros, l'EMPIRE STATE. Allà vàrem fer una coa bastant llarga però va merèixer la pena perquè les vistes son impressionants i les fotos eren molt boniques. Per la nit vàrem anar a dos llocs per veure les vistes de Manhattan, i després a uns barris a on totes les cases estaven il·luminades i eren molt polides.
                                                  4 de gener
Aquest dia també va ser molt interessant perquè vàrem anar a la capital d'Estats Units ‘’Washington DC’’. Allà varem veure moltes coses, com el Capitolio, a on es fan reunions importants, la Casa Blanca, on havia una manifestació en contra de la bomba que va tirar en Trump a Iràn. Però el joc que més em va agradar va ser la estàtua d' Abraham Lincoln que era molt polida, i també havia unes vistes precioses.  
                                                  5 de gener

Aquest dia no em va agradar mica, però el ficaré per una raó. Avui hem anat a un tour que no em va agradar molt. Després per la nit vàrem anar a un restaurant italià on la meva mare em va donar un brownie de marihuana i sense jo saber-ho m'ho vaig menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada