Etiquetas

dilluns, 27 de gener de 2020

DIARI DE NADAL Lorenzo

DIA 1: Divendres 20 de desembre.
Ens vàrem despertar molt prompte per anar al vaixell. Al vaixell vàrem estar 9 h, quan vàrem arribar a València vàrem anar a casa d'un amic i vàrem estar dos dies.

DIA 2: Dissabte, 21 de desembre.


A la matinada varem anar a la Ciutat de les Arts i les Ciències, en aquell lloc vàrem anar a un hemisfèric on varem ver una pel·lícula sobre un home que va fer la volta al món sense gasolina en un avió amb energia solar, després vàrem anar al museu de les arts i les ciències que quasi tot era interactiu. Després vàrem anar a l'oceanogràfic que estava dividit per mars i oceans, en cada mar o oceà ni hi havia diferents espècies d'animals. Em va encantar perquè ni havia mòlt animals diferents.

DIA 3: Diumenge 22 de desembre.


Al migdia vàrem anar camí a Benidorm, vàrem sopar a un restaurant d'Alacant després vàrem seguir viatge. Quan vàrem arribar a Benidorm vàrem passejar per la ciutat, després vàrem anar a l'apartament a dinar i dormir.

DIA 4: Dilluns 23 de desembre.

A les 11 del matí vàrem emprèn viatge a Granada i a mitjan camí vàrem para a menjar en un restaurant. Després seguim viatjant i a les sis del migdia vàrem arribar a Granada.

DIA 5: Dimarts 24 de desembre.
Ens varem desperta prompte perquè teníem una visita a l'Alhambra, vàrem estar 3 h caminant. Sa guia turística ens va contar la història del lloc. Després vàrem anar en autobús fins al mirador més alt de la ciutat i baixar caminant, de camí vàrem veure la casa cova.

Vàrem tornar a l'apartament, descansar un parell d'hores i vàrem anar a dinar a un restaurant a festejar nadal.

DIA 6: Dimecres 25 de desembre.

A la matinada vàrem donar un passeig per la ciutat de Granada. Després de menja varem donar un passeig amb un tren turístic. A la nit vàrem anar a dinar i veure un espectacle de flamenc que em va agradar molt perquè mai l'havia vist.

DIA 7: Dijous 26 de desembre.

Aquell dia ens vàrem aixecar i viatjarem durant 1 h per arribar a Serra Nevada per jugar amb neu. Vàrem anar en telefèric fins a la cima de la muntanya, a dalt vàrem menja en un bufet llibre, jugant a tirar-se neu, pujar a una muntanyana russa. Ens ho vam passar molt bé. A la nit hem anat a uns banys àrabs, em vaig marejar molt.

DIA 8: Divendres 27 de desembre.

Ens hem aixecat prompte per anar a Màlaga per fer El Caminito del Rey, es diu així perquè el rei va passar per aquell lloc. [mentida només va fer és final perquè va tomar un tren privat des del principi del camí.].A la tarda hem anat a conèixer la ciutat de Màlaga, hem caminat fins a la nit i després ens hem anat.

DIA 9: Dissabte 28 de desembre.

Hem anat a coneixer Jaén, hem passejat per la ciutat, hem visitat un museu molt gran i interessant, i després hem visitat un castell.

DIA 10: Diumenge 29 de desembre.

Aquell dia ens vàrem anar a Sevilla, de camí hem parat a conèixer la ciutat de Ronda on i hi havia uns precipicis molt alts i un pont molt antic. Vàrem menjar uns bocates molt bons i seguim viatge a Sevilla.

DIA 11 :Dilluns 30 de desembre.

Al matí hem anat a Jerez de la Frontera i por la tarda a Cadiz, hem vist el vespre a sa platja, passegem per la ciutat i ens vàrem menjar uns xurros amb xocolata.

DIA 12: Dimarts 31 de desembre.

Hem anat a un poble de prop de Sevilla, a visita a un amic dels meus pares. Hem passejat, hem menjat tots junts, a la tarda hem regressat a Sevilla. Ens hem quedat en l'apartament descansant i esperant que fossin les 12. Quan varen començar els focs artificials hem anat dalt l'azotada

DIA 13: Dimecres 1 de gener.

Avui hem passejat per la ciutat, hem anat a la plaça d'España, vàrem anar amb vaixell per riu Guadalquivir. Hem caminat moltíssim.

DIA 14: Dijous 2 de gener.

A la matinada ens preparem per anar de l'apartament i viatjar fins a Còrdova. Hem arribat, ens hem instal·lat i hem anat a menjar, després hem donat un passeig per la ciutat i ens hem anat a descansa.

DIA 15: Divendres 3 de gener.

Hem fet una excursió de quatre hores per la Mesquita catedral, la Judería, els 
Palaus reils. Hem menjat i hem seguit passejant.

DIA 16: Dissabte 4 de gener.

Hem esbrinat en una cafeteria, hem carregat les maletes en el cotxe i he viatjat durant moltes hores per arribar al port de Valencià agafar és vaixell per arribar a Eivissa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada