Etiquetas

dilluns, 27 de gener de 2020

Diari de Nadal d'Akram

Dissabte 21
Avui és el primer dia de vacances i m'ho he passat molt bé amb uns amics que se n'anaven de viatge a Marroc. Hem aprofitat per anar a la fira junts. Allí m'he trobat en Dani i uns amics, va ser molt divertit. Quan vàrem arribar a casa, el meu germà i jo vàrem estar jugant a la nit el “Free Fire” i després ens vàrem adormir.Dilluns 23 
Avui he anat a jugar futbol amb el meu germà i el meu tio, al tornar a casa vaig estar fent els deures de mates. Quan vaig acabar els deures me'n vaig anar a dutxar. Després d'una estona vaig estar practicant amb la flauta una estoneta, després vaig estar jugant a la Nintendo i em vaig adormir.


Dimecres 25
Avui és Nadal i hem anat a la fira, quan hem arribat he estat jugant al bingo i he guanyat una cafetera i uns auriculars bluetooth. Després m'he muntat en els "cotxes de xocs" i a "la cárcel".Després vàrem menjar uns xurros i estaven molt bons. Després vàrem anar de compres i vàrem tornar a casa.Dimarts 31
Avui és l'últim dia de l'any i hem sortit a jugar futbol el meu germà i jo. Quan vàrem tornar a casa vàrem dinar i el meu germà i jo amb uns amics vàrem jugar al "Free Fire", va ser molt divertit. Després d'una estona vàrem sopar pollastre i estava boníssim. Després, a les 12 hores, vàrem fer les campanades i vàrem menjar un deliciós pastís de xocolata.

Diumenge 5

Avui és el dia dels reis i vaig anar a Sant Carles, allà em vaig trobar uns amics que juguen al meu equip de futbol i va ser molt divertit. Quan vàrem tornar a casa vàrem menjar un rosco molt bó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada