Etiquetas

dilluns, 27 de gener de 2020

Diari de Nadal de David Diumenge 22


El diumenge els meus pares i jo vàrem decorar la casa i vàrem muntar l'arbre de Nadal com cada any.


Dilluns 23


Dilluns el meu pare i jo vàrem anar al supermercat a comprar el menjar per Nadal. Quan vaig arribar a casa la meva mare i jo ens vàrem preparar per fer uns pastissos riquíssims.


Dimarts 24


El dimarts tota la família hem celebrat Nit Bona, hem menjat de tot i també hem gaudit d'un tros gran de pastís que la meva mare i jo hem fet. El pastís va ser de pastanaga, confitura de cirera, nous i nata. Estava deliciós.


Dimecres 25


El dimecres va venir el Pare Noel. Primer ens vàrem fer regals uns als altres i després vàrem obrir els regals que ens va treure el Pare Noel. Ens va treure un joc per fer exercici tota la família. Hem passat uns dies molt divertits jugant en família.

Dimarts 31
El dimarts a la nit vàrem celebrar Any Nou i com tots els anys anteriors, anava a comprar focs artificials però aquest any totes les tendes, o estaven tancades o no tenien focs artificials. Així que hem celebrat l'arribada de l'Any Nou sense focs artificials.
Dilluns 6


El dilluns varen venir els Reis i em varen portar uns regals. La majoria d'aquells regals eren Lego per construir i llibres d'aventura per llegir. Un regal em va costar bastant muntar-lo però va quedar molt guay i preciós.
La torre del rellotge, de la novel·la fantàstica de Harry Potter


I fins aquí el meu itinerari de Nadal

Fi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada